LIIKE- JA KOKOUSTILAT

Toimivat liike- ja kokoustilat ovat merkittävä osa yrityksen imagoa. Voimme modernisoida olemassa olevan tilan tai luoda täysin uudenlaisen ilmeen. Uudistamme tilat uusimmalla, älykkäällä teknologialla. Tiloissa tärkeää on toimivuus ja selkeä ilme. Hyvällä suunnittelulla myös budjetti pysyy hallinnassa.

Kokoustilat toteutamme asiakkaan tarpeiden mukaan. Voimme toteuttaa teemaneuvottelu- sekä sponsoroituja tiloja. Kokoustiloissa hyödynnämme muun muassa Barcon langatonta esitystekniikkaa. Olemme Barcon valtuutettu jälleenmyyjä Suomessa. Teemme yhteistyötä useiden eri AV-toimittajien kanssa varmistaaksemme asiakkaillemme parhaimmat tekniset toteutukset.

Liiketiloihin tuomme innovatiivista teknologiaa. Markkinoinnissa ja digitalisaatiossa hyödynnämme kehittämäämme EasyDigital-järjestelmää. EasyDigital- järjestelmä on yrityksesi tarpeisiin räätälöitävä uusi markkinointi- ja viestintäkanava joka soveltuu erinomaisesti alueelliseen tai kohdennettuun markkinointiin. Sisällön päivittäminen on nopeaa ja helppoa.

Liiketiloihin teemme myös perinteisiä printtituotteita, opasteita, kylttejä, esitetelineitä, kevytkalusteita ja mainospintoja.

Barco Clickshare
Meeting Room Module
EasyDigital