MEETING ROOM MODULE

Meeting Room Module on helppo tapa päivittää kokoustilan tekniikka ajan tasalle ja siirtyä samalla vaivattomaan langattomaan esitystekniikkaan. Lähipiirtotekniikalla toimiva projektori mahdollistaa asennuksen pieniinkin kokoustiloihin – Meeting Room Module vaatii tilaa syvyyssuunnannassa ainoastaan yhden metrin.

Meeting Room Module on tarkoitettu pieniin ja keskisuuriin neuvottelutiloihin. Näyttöpinnan kokovaihtoehtoja on kaksi: koko M 90” ja koko L 108”. Meeting Room Module sisältää asennusvalmiin alumiinirungon, näyttöpinnan ja lähipiirtoprojektorin (3500 Ans). Tarvittaessa runkoon voidaan asentaa myös 120” näyttöpinta.

Meeting Room Module S55 perustuu näyttötekniikkaan ja sen kotelosyvyys on ainoastaan 85 mm, joten se on asennettavissa ahtaisiinkin paikkoihin. Kaikki kaapeloinnit ja lisälaitteet mahtuvat kätevästi koteloinnin sisään.

Kokonaisuuden täydentää Barco Clickshare, jonka avulla voit jakaa esityksesi langattomasti tietokoneelta tai mobiililaitteelta näyttöpinnalle. Näyttö voidaan jakaa tarvittaessa myös kahden tietokoneen kesken ja tarkastella sisältöjä rinnakkain.

Satavision_Barco_Logo

Loading...
OTA YHTEYTTÄ MYYNTIIN