MAINOSKANKAAT

Valmistamme laadukkaat mainos- ja kangasbanderollit sekä ulko- että sisäkäyttöön joko lippukankaalle tai vinyylille. Molemmista materiaaleista on valittavana useita eri vahvuuksia ja laatuja. Lippukangas voidaan pakata taittelemalla pieneen tilaan ja materiaali on myös tuultaläpäisevä. Messukäyttöön valmistamme B1-paloluokitellut kankaat.

Vinyylejä on useita eri vahvuuksia ja valikoimassa on ulkokäyttöön myös tuultaläpäiseviä reikävinyyleitä. Vinyylit ovat homesuojattuja ja tarvittaessa myös paloluokiteltuja.

Molemmissa materiaalivaihtoehdoissa pohjana voi olla myös valoaläpäisemätön Blockout-materiaali, jolloin kuvapinta voidaan tehdä myös 2-puoleisena. Mainoskankaita voidaan käyttää monipuolisesti myös erilaisissa kevytrakenteissa. Tämä mahdollistaa isojenkin mainospintojen liikuttelun paikasta toiseen pienissä kuljetuspakkauksissa.

Valmistamme myös liput ja mainosliput lipputankoihin sekä erilaiset kevytlipputangot ja Beachflagit promootiotilaisuuksiin.
Mainoskankaisiin voidaan ommella ja kuumasaumata erilaisia kiinnikkeitä, jolloin ne voidaan kiinnittää valmiisiin mainostrusseihin, lipputankoihin, aitoihin ja seinäpintoihin.

K-rauta Kokkola
OTA YHTEYTTÄ MYYNTIIN