T3 – AIRFRAME

Monipuolisesta ja muuntautumiskykyisestä T3-rakenteesta voit suunnitella mitä mielikuvituksellisimpia tuotteita messuille, myymälöihin ja näyttelyihin.

HELPPO

T3-Airframe on erittäin helppo koota; sinun ei tarvitse maksaa ulkopuolisesta asennustyöstä, vaan voit halutessasi koota rakenteen itse – ilman erillisiä työkaluja. Saat rakenteet käyttövalmiiksi nopeasti ja kätevästi.

NOPEA

Tapahtuman jälkeen voit purkaa rakenteet nopeasti omiin, tyylikkäisiin kuljetuslaukkuihin.

PITKÄIKÄINEN

Voit käyttää T3-Airframeasi yhä uudelleen ja uudelleen. Tuotteella on myös elinikäinen takuu.

KUSTANNUSTEHOKAS

Keveyden ja pienen tilantarpeen vuoksi kuljetus ja säilytys on helppo toteuttaa edullisesti.

Satavision_T3

KUINKA T3-AIRFRAME TOIMII?

Avainkomponentit T3-Airframelle ovat alumiiniprofiilit ja -kaaret. Nämä yhdistetään toisiinsa nerokkaalla liitoskappaleella ilman työkaluja. Suorat ja kaarevat seinät, tornit, sokkelit ja pöydät voidaan rakentaa nopeasti yhdistelemällä perusosia. Rakenne mahdollistaa suuretkin kuormat hyllyillä ja vitriineissä.

Rakenne mahdollistaa monipuolisen pintamateriaalivalikoiman rullattavista kuvapinnoista eri levymateriaaleihin. Voit myös yhdistää rakenteisiin led-näyttöjä. Valaisinratkaisuja on sekä rakenteiden sisä- että ulkopuolen valaisuun. Kaikki tämä yhdessä muodostaa täydellisen, itsekoottavan kokonaisuuden, jota voidaan käyttää messuosastona, sisustusratkaisuna, näyttely- tai myymälärakenteena sekä monissa muissa eri käyttötarkoituksissa.

T3-rakenteiden käytössä vain mielikuvitus on rajana.

OTA YHTEYTTÄ MYYNTIIN

MESSUOSASTON RUNGON PURKU