SUUNNITTELUPALVELUT

Graafinen suunnittelu

Tarjoamme yrityksellesi ammattimaista graafista suunnittelua. Palveluihimme kuuluvat erilaisten markkinointimateriaalien, kuten opasteiden, teippausten ja suurkuvatulosteiden suunnittelu. Suunnittelemme myös graafisia pintoja erilaisiin mainos-, messu- ja näyttelyrakenteisiin. Meillä on vankka kokemus ja materiaalituntemus eri mainosympäristöistä, mikä takaa viestin perillemenon vaativissakin kohteissa.

Kotisivut ja hakukoneoptimointi

Suunnittelemme ja toteutamme kotisivut hakukoneoptimoituna ja helposti muokattavana valmiina pakettina. Satavision suunnittelee ja toteuttaa WordPress kotisivut räätälöitynä juuri sinun tarpeisiisi. Pystyt muokkaamaan sivustosi sisältöä missä ja milloin tahansa.

Rakennesuunnittelu

Suunnittelemme messu- ja näyttelyrakenteet sekä liiketiloihin sijoitettavat mainosrakenteet. Hyvällä suunnittelulla kustannukset ja aikataulut pysyvät hallinnassa. Rakenteisiin kiinnitettävät graafiset pinnat ja tekniset ratkaisut suunnitellaan asiakkaan tarpeita ja toiveita kuunnellen. Hyvin suunniteltu kokonaisuus helpottaa kuvapintojen ja digitaalisten sisältöjen päivittämisen sujuvasti myös jälkikäteen.

OTA YHTEYS MYYNTIIN