TARRAT JA KUVATULOSTEET

Monipuolinen kuvatuotantomme valmistaa erilaiset mainostarrat tuotemerkintään sekä jakotarroiksi tuotelanseerauksiin ja tapahtumiin. Tulostaminen ja muotoonleikkaaminen mahdollistavat eri kokojen ja määrien valmistamisen helposti ja edullisesti yhdellä tuotantokerralla.

4-väritarrojen lisäksi valmistamme tarroja myös erikoisväreillä (fluorivärit, kulta ja hopea, erilaiset PMS-sävyt). Erilaisilla laminaateilla parannetaan tuotteen kestävyyttä ja suojataan kuvapintaa kulutukselta. Erikoistarroja valmistamme myös seinä-, lattia-, betoni- ja asfalttipintoihin.

Urheilupaikkamainokset, mainostaulut, ulkotaulut ja julisteet valmistamme 320 cm leveällä suurkuvatulostimella, joka mahdollistaa suurien levykokojen ja materiaalileveyksien käytön. Tasotulostimella voidaan tulostaa suoraan erilaisten levymateriaalien pintaan, esim. koivuvaneri, muovi-, metalli- ja kartonkipohjaiset levyt. Suuren formaatin koneellinen jälkikäsittely viimeistelee lopputuotteen. Suurin yhtenäinen leikkausala on 2 x 3 metriä.

Satavision:_procenter
OTA YHTEYTTÄ MYYNTIIN