BARCO – CLICKSHARE

Vuorovaikutuksen ja päätöstenteon nopeuden tehostaminen ovat kokoustilanteiden suurimpia haasteita. Barco ClickShare -ratkaisu helpottaa yhteistyötä mahdollistamalla aineistojen jakamisen ja tarkastelun – napin painalluksella. ClickSharella jaat sisältöjä PC- ja Mac-tietokoneelta, iPadilta, iPhonesta ja Android-laitteista kokoustilan näytölle helposti ilman ylimääräistä asennustyötä.

KUINKA SE TOIMII

ClickShare -tukiasema liitetään neuvottelutilasi näyttöön tai projektoriin HDMI-kaapelilla. USB-painikkeet on paritettu ClickShare -tukiasemaan. Tällä varmistetaan, että haluttu sisältö välittyy oikealle näytölle. Laitteiden parittaminen on helppoa ja nopeaa, osallistujia ja laitteita voidaan lisätä aina tarpeen mukaan.

Yhdistä USB-painike kannettavaan tietokoneeseesi, käynnistä sovellus tietokoneesi työpöydältä ja klikkaa laitteen painiketta – oman tietokoneesi näytöllä oleva sisältö on kaikkien nähtävillä. Näyttö voidaan jakaa tarvittaessa kahden tietokoneen kesken ja tarkastella yhtäaikaisesti rinnakkaisia sisältöjä. Clickshare toimii myös Android- ja IOS- mobiililaitteilla.

logo-barco

Kysy myös muita Barco -tuotteita.

KATSO VIDEO

OTA YHTEYTTÄ MYYNTIIN