Kotimainen painotoimialan osaaja PunaMusta Oy on tänään ostanut Satavision Oy:n print-liiketoiminnan. Liiketoimintakaupalla ei ole mitään välittömiä vaikutuksia nykyiseen toimintaan ja asiakassuhteisiin. Omistajavaihdoksen jälkeenkin tuotantotoiminta ja asiakaspalvelu jatkavat entiseen tapaan Oulussa.

 

– Satavision on kehittänyt vuosien ajan digitaalista tuotetarjontaa, joissa yhdistyy sekä printti että digitaalisuus. Liiketoimintakaupan myötä Satavision jatkaa digitaalisten tuotteiden parissa yhteistyössä PunaMustan kanssa. Olemassa olevan print-liiketoiminnan kehittyminen ja kasvu varmistetaan jatkossakin ja pystymme yhteistyömme avulla tarjoamaan asiakkaillemme nykyaikaisia, monipuolisia ja laadukkaita tuotteita ja palveluita, sanoo Satavision Oy:n liiketoimintajohtaja Jani Olkkonen.

 

– Solmitulla liiketoimintakaupalla vahvistamme suurkuvaosaamistamme, laajennamme tuotetarjontaa esimerkiksi digitaalisiin näyttöihin ja saamme lisää ammattitaitoista henkilökuntaa Pohjois-Suomeen, joka on meille tärkeä alue niin osaamisen kuin palvelujen näkökulmasta. Haluamme tarjota asiakkaillemme kotimaisia kokonaispalveluja, joiden avulla asiakkaamme voivat vahvistaa omaa näkyvyyttään. Tehty kauppa Satavisionin kanssa tuo meille uusia mahdollisuuksia tarjota asiakkaillemme entistä laajempia palveluja, PunaMusta Oy:n toimitusjohtaja Jari Avellan iloitsee.

 

PunaMusta Oy on osa Pohjois-Karjalan Kirjapaino -konsernia. Pohjois-Karjalan Kirjapaino Oyj muodostuu lehti- ja painotoimialasta, joista jälkimmäiseen kuuluu Joensuussa, Tampereella, Oulussa, Turussa ja Helsingissä toimiva PunaMusta Oy, Oulussa ja Vantaalla toimiva Erweko Oy sekä Forssassa sijaitseva Forssan Kirjapaino Oy. Painotoimialan kokonaisuutta vahvistaa medialogistiikan palveluita tarjoavat Faktor Oy ja Pohjois-Karjalan Ilmoitusvalmistus Oy.

 

Liiketoimintakaupan myötä Pohjois-Karjalan Kirjapaino jatkaa strategian mukaista kasvuaan painotoimialalla ja vahvistaa asemaansa ollen yksi Suomen johtavista painotoimialan yrityksistä.

 

– Näyttö- ja peliliiketoiminnan kasvumme vauhdittuu kaupan myötä ja odotan yhtiöidemme yhteistyötä, jossa olemassa olevat ja uudet asiakkaamme saavat nykyaikaisia ja uusia vaihtoehtoja, summaa Jani Olkkonen.

 

Lisätietoja saat oman yhteyshenkilösi lisäksi tarvittaessa seuraavilta henkilöiltä:

 

Jani Olkkonen, 044 525 1474, jani.olkkonen@satavision.com

Liiketoimintajohtaja

Satavision Oy

 

Jari Avellan, 050 323 3885, jari.avellan@punamusta.com

Toimitusjohtaja

PunaMusta Oy

 

Juha Ollikainen, 040 507 6804, juha.ollikainen@punamusta.com

Liiketoimintajohtaja

PunaMusta Oy